House Of Fans – където играта
принадлежи на феновете

 

House Of Fans е онлайн платформа, създадена в партньорство със Sportal.bg, която предлага на всеки фен възможността да се изяви като футболен експерт, докато печели и награди.

 

В House of Fans, всеки потребител създава своя профил и персонализира своя фийд, така че да съдържа само информация, която го вълнува. След регистрация, влезте в секция “Интереси” и селектирайте любимите си отбори, играчи и турнири, за да получавате материали ексклузивно за тях.

Тук идва истински вълнуващата част – възможността, да станете част от “Mоже би най-добрата лига”. В нея, познавайки регулярно точните резултати на избрани мачове от водещи европейски турнири, ще се изкачвате в класирането на феновете и имате шанса да спечелите игрална конзола и други футболни награди.

House Of Fans предлага и игра, създадена специално за феновете на Liverpool FC – „Мач игри“. В “Мач игри” познаваш точните резултати и други ключови статистики от предстоящите мачове на отбора в преследване на специална награда – фланелка, оригинален шал или сет от ретро значки.

От август ще имате и възможността да създавате свои собствени турнири, в които да се състезавате с колеги и приятели, давайки прогнози за различни мачове.

Докажи, че си истински фен на Liverpool FC, участвай в куиза и имаш възможност да спечелиш фланелка от сезон 22/23 с автографи. Успех!

Куиз

ИГРАТА ПРИКЛЮЧИ.

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА УЧАСТИЕТО.

@carlsbergbulgaria